Бузьки повернулись із зимівлі. Корумповані чиновники також

Громадські та правозахисні активності
04.04.2018
Як не прикро, але на свої посади почали повертатись, як лелеки із довготривалої і голодної зимівлі, колишні одіозні очільники структурних підрозділів львівської юстиції

Чиновники, які багато років будували системи збору неправомірних вигод, без жодних моральних принципів, чомусь стають в нових реаліях дуже затребуваними.

Йдеться про керівний склад окремих структурних підрозділів головного апарату львівської юстиції, щодо яких було багато нарікань і скарг, конкретної інформації про відлагоджену систему збору «віддяк» і неправомірних вигод за позитивні висновки за результатами проведення планових і позапланових перевірок нотаріусів та арбітражних керуючих.

Тобто, чиновники, які пропрацювали багато років у системі «холодних реалій» виробили професійну здатність – «включати лебедя» і технічно косити все, що коситься. Їх звільняють із займаних посад. Але зовсім не надовго. Бо приходить час, коли знову їх «професійні» якості стають потрібними.

Це називається – «очищення влади» у новому розумінні…

І ніхто, на жаль, навіть не ставить запитання про те, чи здатний цей керівник добросовісно і чесно виконувати свої функціональні обов’язки, про його професійні і моральні якості.

Реформи в дії? А де ж ці нові обличчя, які йдуть у владу змінювати державу, втілювати реформи, а не продовжувати корупційні теми? Мені особисто соромно саме за такі реформаторські рішення!

Таки ми живемо у державі парадоксів. Безапеляційно і принципово звільняємо тих хто не збирає і нікому не возить і так само гонорово призначаємо тих, хто здатний лише працювати «в темах» і корумпованих схемах.

Бузьки повернулись із довготривалої зимівлі. Люди врятували їх від холоду і голоду. Корумповані та одіозні чиновники повертаються також… Але від бузьків користі однозначно більше.

http://gazeta.lviv.ua/2018/04/04/buzki-povernulis-iz-zimivli-korumpovani-chinovniki-takozh/